School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
06-12-2012
Sinterklaas in de ISK

Afgelopen woensdag 5 december kreeg de ISK hoog bezoek. Sinterklaas kwam met twee Pieten naar de kinderen van de ISK. Dit was mede mogelijk dankzij de collega’s van basisschool Prisma, die zo vriendelijk waren om Sinterklaas naar ons toe te brengen. Sinterklaas zag ook enkele bekende gezichten van kinderen die vorig jaar nog op het Prisma zaten zoals Faisa.

De kinderen hadden liedjes ingestudeerd en de Sint was erg onder de indruk. Nadat de Sint naar de volgende school was vertrokken, werd er nog een dobbelspel gespeeld met cadeautjes die de kinderen zelf hebben gekocht. Eén van de cadeaus kwam wel heel goed van pas; Alvin en de Chipmunks werd meteen met z’n allen bekeken.

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter