School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
19-01-2014
Het 'Schoenmaatjesproject' van Edukans dat in samenwerking met vijf andere scholen van start ging in december 2013, is een groot succes geworden! 
 
Op woensdag  22 januari 2014 worden de dozen, de gelden en de machtigings-formulieren overhandigd aan Edukans. Dit vieren wij in De Kraal in de Weidevenne vanaf 11:30 uur.
 
Een zangeres zal optreden en de twee directeuren van de obs Oeboentoe en Euc bs Kawama doen een act als Nick en Simon. 800 kinderen zullen in de gymzaal zijn.
 
Voor zover op dit moment bekend, zijn er maar liefst 1220 doen gemaakt en is er aan cashgeld en door machtigingsformulieren € 3.000 opgehaald. En daar komt nog meer bij! 

Bekijk de clip! 

Schoenmaatjesproject
 

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter