School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
19-01-2014
Op 12 december was het zover: de eerste Kerstmarkt in de geschiedenis van Bladergroen! Een levende kerststal, vuurkorven, kastanjes poffen, prachtige kerststukjes en versieringen, mini-workshops, heerlijke hapjes uit eigen keuken, een stemmig kerstkoor, karikatuurtekenaars, de leukste spulletjes op de rommelmarkt, grabbelton, nagelverzorging, een sleutelhanger laten graveren, een rad van fortuin, prachtige kerstkaarten, etagères voor lekkere bonbons, koppen gooien, ijspegels vangen....en vooral....een heleboel gezelligheid!

Leerlingen en docenten hebben deze markt met heel veel energie en creativiteit voor elkaar gekregen. Het overweldigend aantal bezoekers deed de rest! Een knallend succes. Bedankt allemaal en wat ons betreft: tot volgend jaar!

Proef de sfeer en bekijk  hier de foto's !

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter