School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
19-01-2014
Het is eigenlijk een traditie geworden voor de derde- en vierdeklassers van W.J.Bladergroen: op de laatste vrijdagochtend voor de Kerstvakantie, wordt er geschaatst!

Ook dit jaar reed de bus weer voor om de sportievelingen naar de schaatsbaan Westfries in Hoorn te rijden. Ondanks dat het de vorige avond voor een aantal leerlingen een latertje was geworden door het GALA-feest op school, was de dubbeldekker goed gevuld! 

Het werd een gezellige ochtend met voor ieder wat wils: de schaatsers vermaakten zich op de baan, leerlingen en docenten die zich niet op de smalle ijzers waagden, waren te vinden langs de baan of in CafĂ© de Kluun, achter een beker warme chocolademelk of een vroeg patatje! 

Een fantastische afsluiing van het jaar en een mooi begin van de Kerstvakantie! 

Bekijk de foto's hier!

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter