School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
×

Attentie

Lack of access rights - File '/images/Kerstmarkt_4.JPG'
09-12-2014

Kerstmarkt 1
Je zag het meteen, als je naar school liep: pure gezelligheid straalde door de grote ramen van de aula naar buiten!
Gekleurde lichtjes, slingers, bedrijvigheid. En als je binnen kwam, werd het steeds leuker! Kerstmuziek, kraampjes met lekkere dingen, mooie dingen, zelf gemaakte dingen, een rommelmarkt, een hoekje met tweedehands kleding, kerststukjes en nog veel meer.

Kerstmarkt 3

Wie het aandurfde, kon een karikatuur laten tekenen. Wie zich eens lekker wilde uitleven op juffen en meester, had de kans: er stond een serie foto’s klaar als mikpunt. Het ‘ijspegel vangen’ was een succes en het geduldspelletje met de koperen pijp deed het ook prima. Als je creatief aan de slag wilde, kon je terecht bij de tafel waar je je eigen kerststukje kon maken.
Als je lekker wilde genieten van een patatje, een appelflap, een stukje appeltaart ‘van het huis’, glaasje alcohol-vrije glühwein of een andere versnapering, ging je er even bij zitten en even genieten van alles wat om je heen gebeurde.
Dan liep er ook nog een heel aantrekkelijke Kerstman rond! Wat een sfeer, wat een fantastische avond!

Met dank aan alle docenten én leerlingen die keihard gewerkt hebben om deze markt mogelijk te maken. Dank ook aan (stage)bedrijven en andere gevers die voor mooie prijzen in de loterij hebben gezorgd!
De opbrengst van deze Kerstmarkt zal worden ingezet op activiteiten of faciliteiten voor de leerlingen van W.J. Bladergroen.
Graag tot volgend jaar!

Kerstmarkt 4Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter