School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
14-04-2015
2014-2015 Panna-toernooi spel
Vorig schooljaar werd het Panna-toernooi van Bladergroen bruut verstoord door de brand in de mei-vakantie. Het toernooi werd toen niet afgemaakt.

Dit jaar nieuwe kansen: op dinsdag 7 aprili is het toernooi weer gestart!
Er wordt dagelijks gespeeld in de grote pauze op het pannaveld, midden op het schoolplein van Bladergroen. Aan het einde van het vierde lesuur, heerst er in veel klaslokalen een opgewonden sfeertje! Sportieve, stoere jongens! Maar ook de meiden zijn goed vertegenwoordigd!

De aula oogt leger dan anders. De deelnemers aan het toernooi hebben veel aandacht en worden aangemoedigd door klasgenoten en docenten. Het weer zit mee, de lente laat zich zien en voelen! Een geweldige uitdaging deze weken! Leuk, spannend, zenuwslopend, bloedstollend! Een sportief feestje, dat zeker een traditie moet blijven!

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter