School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
30-10-2015
ANWB collage
SG W.J. Bladergroen wil graag dat de leerlingen op een veilige wijze naar school komen. Vooral in de wintermaanden, is een goede en veilige verlichting erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat de fietsen van onze leerlingen veilig en voorzien zijn van een goede verlichting, is op vrijdag 30 oktober de Lichtbrigade van de ANWB langs geweest om dit te controleren.

De fietsen van alle ISK-leerlingen en alle leerlingen van de 1e en 2e klas van het Praktijkonderwijs, zijn gecontroleerd. De Lichtbrigade ANWB houdt onder het motto 'Straatverlichting aan? Fietsverlichting aan!" acties op scholen om leerlingen bewust te maken van goede verlichting, want met een goede verlichting daalt de kans op een aanrijding in het donker met bijna 20 procent!


Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter