School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
17-05-2016
2015-2016 Schoolkantine schaal 2016
In 2014 is het gelukt, in 2015 is het gelukt en…..in 2016 is het wéér gelukt!

Het Voedingscentrum heeft onze schoolkantine ‘gezond’ verklaard. Om dat voor elkaar te krijgen, moet de kantine een gezond aanbod hebben en bovendien een gezonde uitstraling geven. Lekker en gezond! Het aanbod bestaat voor 75% of meer uit  basisproducten zoals fruit, volkoren broodjes en salades. Niet meer dan 25% mag bestaan uit niet-basisproducten, zoals snoep en snacks.

De schoolkantine wordt elke dag bemensd door leerlingen van het Praktijkonderwijs. Dat lekker ook gezond kan zijn, merken leerlingen en docenten elke dag! Heerlijke vers gebakken broodjes, carpaccio, kip-pesto, gezond en nog veel meer. Alles wordt gemaakt en verkocht door de leerlingen die stage lopen in de kantine. Een bijzondere prestatie, beloond met een bijzondere prijs!

Gefeliciteerd allemaal!

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter