School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
08-06-2016
Panna: spanning en fun!
 
In de week na de mei-vakantie gingPAN het pannakooi-toernooi op het schoolplein van SG W.J. Bladergroen weer van start. Met jongens, meisjes en docententeams, 30 deelnemers in totaal, was het een drukte van belang rondom en in de pannakooi. Elke wedstrijd begon en eindigde met een vriendelijk handen schudden. Echter, als de bal was losgelaten de scheidsrechter op de fluit blies, gingen de sportieve leerlingen en docenten voor de winst. Met ongewoon hoge inzet en de wil om te winnen, werden de toeschouwers elke wedstrijd geamuseerd met mooie passes, wonderschone één-tweetjes en werden zakelijke doelpunten gescoord. 
 
Deze sportiviteit werd afgesloten met een spetterende finale, waar als winnaars …..uit de bus kwamen! Volgend jaar weer! Dat is zeker! 
 

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter