School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
25-05-2016
De leerlingen wisten vrijwel meteen waar deze theatervoorstelling over zou gaan: over drugs en drank! Op 25 mei werden de leerlingen van het derde leerjaar en de Bovenbouw getrakteerd op deze spetterende voorstelling van Kikid. Het was vol, heel erg vol in lokaal 002. De leerlingen zaten dicht op elkaar, want er moest voldoende ruimte zijn voor de acteurs. Het maakte niet uit, de jongens en meiden hadden alle aandacht voor het spel, de humor, de voor hen herkenbare fragmenten. Tijdens de gesprekken met de acteurs straalde de interesse en het plezier ervan af! Eerlijkheid,openheid, luisteren naar de ander, begrip en vertrouwen! Wat een geweldige middag! Het geheel werd afgesloten met een propvolle groepsfoto, waar blije en vrolijke gezichten van het plaatje spatten! 
 
‘Wanneer komen jullie weer?’, vroeg een leerling na afloop. ‘Dat moet je aan de docent vragen’, was het antwoord. Toen deze meldde dat zo’n voorstelling best veel geld kost, was er meteen een oplossing: ‘Dan moet je gaan sparen!’ En zo is het!! 

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter