School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
04-12-2017

Bij Sinterklaas hoort chocolade en wat is er dan leuker als je in de les Dienstverlening en Handel leert over cacaobonen en het maken van chocoladeletters en je mag daarna meedoen aan een proeverij in de klas! Er werd blind geproefd. Drie merken kwamen langs, maar voor de leerlingen was niet bekend welk merk werd geproefd. Drie keer mochten de jongens en meisjes de chocolade in de mond laten smelten, maar niet voordat ze het advies van de juf opgevolgd hadden: eerst ruiken! Het was een gezellige les en uiteindelijk bleek dat veel leerlingen de geproefde chocolade bij het juiste merk konden plaatsen! Top!!! En ook zo'n les vind je natuurlijk weer lekker gemakkelijk terug in PROFIJT! chocolade profijt

 


Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter