School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
15-12-2017

Als het einde van het kalender jaar eraan komt, wordt al sinds jaar en dag 't Spel van december gespeeld bij de lessen Dienstverlenging en Handel. Het spel gaat over 'die dure maand' december, de maand waar je altijd een stukje van over lijkt te houden, terwijl het salaris al op is. De maand van de cadeautjes, feestjes, lekkernijen, loterijen en gezelligheid. De laatste maand van het jaar! De leerlingen spelen met geld, winnen, verliezen, geven uit, maken opdrachten. Als een rode draad loopt TEAMWORK door dit spel heen. De spelers maken korte opdrachtjes, zoals puzzels, sudoku, woordzoekers, zoek de verschillen en welk paar hoort bij elkaar! De samenwerking en juiste oplossingen worden beloond met typische december-lekkernijen! Altijd feest met dit spel! 

Spel van december


Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter