School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
09-07-2019

SmartSelect 20190718 125305 Samsung Notes

De sportvelden lagen er in de vroege ochtend van 9 juli nog wat somber bij, maar dat beeld herstelde zich gelukkig in de loop van de ochtend snel! Het zonnetje piepte door de wolken en dat paste goed bij de ontspannen sfeer! Het vakantiegevoel hing in de lucht.
De sportdocenten hadden een circuit van maar liefst 12 onderdelen uitgedacht: van touwtrekken, tot boter-kaas-en-eieren, tot een alternatieve stoelendans en voetballen. Daarnaast waren er variaties op het thema "luchtkussens", waarbij de 'zeepdraak' wel de kroon spande!

Het werden gezellige uurtjes voor de leerlingen van Bladergroen! Een top-afsluiting van het schooljaar! Bedankt sportdocenten, dat was weer goed geregeld!

SmartSelect 20190718 125251 Samsung Notes

 


Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter