School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
26-08-2012
Ruim veertig leerlingen namen afscheid van hun schooltijd op het praktijkonderwijs. Op donderdag 5 juli werden de eindcertificaten uitgereikt en konden de leerlingen met trots hun portfolio, vol bewijzen van hun prestaties in de afgelopen jaren, mee naar huis nemen...
Niet minder trots waren ouders, broers en zussen. Na een kort welkom van schoolleider Irma Krug, gingen de leerlingen met hun familie, mee naar een lokaal. Daar werden ze stuk voor stuk in het zonnetje gezet door hun mentor. De handtekening op het certificaat maakte het afscheid van deze schoolperiode definitief.

Veel leerlingen zullen volgend jaar weer terug komen op Bladergroen voor de AKA-opleiding. In samenwerking met het Regiocollege gaan deze leerlingen het komend schooljaar aan de slag voor het MBO-diploma Arbeidsmarkt geKwalificeerd Assistent.

Gefeliciteerd, jongens en meisjes! Fijne vakantie en veel succes na de zomer!

DSC01533 DSC01549
DSC01651 DSC01704
DSC01649

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter