School voor praktijkonderwijs, VMBO-LWOO en Internationale Schakelklas

Zorg & welzijn

In Nederland zijn meer dan een miljoen mensen werkzaam in de sector zorg en welzijn. Bij ons op het VMBO leer je door te doen. Theorie en praktijk worden afgewisseld. Tijdens een praktijkles zijn wij te vinden in de keuken. Een kookles is niet alleen superleuk maar ook erg lekker. Je raakt vertrouwd met het werken in een keuken. Verder leer jij tijdens deze lessen allerlei nieuwe vaardigheden en een zekere mate van zelfstandigheid.

Tijdens de theorielessen wordt gewerkt uit de methode verzorging voor jou. Deze methode bestaat uit een aantal thema’s namelijk kennismaken met het vak, je leeft samen, je gezondheid, relaties en seksualiteit, thuis in je huis en voeding en vertering.

WJB FELICITEERT ALLE GESLAAGDE VMBO LEERLINGEN

WJB FELICITEERT ALLE GESLAAGDE VMBO LEERLINGEN

Schooljaar 19/20 is het eerste schooljaar waarop SG W.J. Bladergroen een examengroep VMBO B/K heeft. Alle leerlingen volgen het profiel Dienstverlening en Producten.

Van de 14 kandidaten zijn er 10 geslaagd op basis niveau en 4 op kaderniveau.

Het slagingspercentage komt hiermee op 100%.

Alle leerlingen gefeliciteerd met het behalen van je diploma🎉!

Welkom bij SG W.J. Bladergroen!

Ons motto is: Doen wat werkt!

Onze missie: Op onze school gaan we uit van verschillende kwaliteiten en capaciteiten van de leerlingen. Door het onderwijsaanbod hierop af te stemmen, komt de leerling zo goed mogelijk tot zijn recht. SG W.J. Bladergroen is er speciaal voor leerlingen in de regio Waterland die (soms tijdelijk) extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Wij bieden aangepast onderwijs, met extra zorg en aandacht.

Alle leerlingen hebben een (zorg)indicatie.

Jullie zijn hier welkom!

VMBO - LWOO

PRAKTIJKONDERWIJS

INTERNATIONALE SCHAKELKLAS