Vol enthousiasme en erg serieus werden de gerechten met een Frans tintje gemaakt. De heerlijke pasteitjes met kip- of champignonragout, de uiensoep, de sappige kipkluifjes, de verse salades, de quiche feta/spinazie, de boeuf bourguignon...het is teveel om op te noemen! Allemaal zelf gemaakt en met verse ingrediënten.
Na de spanning van de dag in de keuken, werden de stagebegeleiders uit de stagebedrijven die de leerlingen van onze school een kans geven te leren werken en ervaring op te doen, ontvangen in de aula. Sfeervol gedekte tafels stonden uitnodigend voor hen klaar.
Voordat het buffet werd geopend, werden de leerlingen en de docenten in het zonnetje gezet voor deze topprestatie. Een mooi moment, dat door de meeste jongens en meisjes met trots werd ontvangen en waar een enkeling wat verlegen van werd.
De gasten hebben het zich goed laten smaken! De sfeer was top! Wat een fantastische manier om al deze mensen te bedanken voor hun inspanningen en geduld om onze leerlingen op weg te helpen, naar een toekomst met een betaalde baan.
Om bij het thema van dit buffet te blijven: Chapeau!