School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
03-06-2013

SG W.J. Bladergroen wint voorronde PrO talents 4x4 voetbal!

De voetbaltalenten van Bladergroen hebben zich geplaatst voor de finale van het PrO talents 4x4 voetbal in Utrecht. Mohamed, Jamal, Jair, Abdallah, Jeffrey en Ismael werden zelfs eerste tijdens de voorronde die gespeeld werd in Zaandam bij Hellas sport.
voetbal 2
In de splinternieuwe shirts begonnen onze jongens aan de voorronde van het toernooi. We zaten in een zware poule, want we zaten in de poule voor 14 tot 18 jarige leerlingen. Terwijl wij met allemaal jongens van 14 of 15 jaar waren afgereisd naar Zaandam.

Tijdens de eerste poule wedstrijd poetsten onze jongens een 3-0 achterstand weg en sleepten de 3-3 uit het vuur. Door deze wedstrijd kreeg ons team de smaak te pakken en daardoor werden alle volgende wedstrijden gewonnen. Het team van Bladergroen stond in de halve finale! 

In deze wedstrijd moesten ze weer tegen Orion Mix, waar ze eerder 3-3 tegen hadden gespeeld. Nu ze goed op elkaar ingespeeld waren, was deze ploeg geen probleem meer: 3-0 winst!

In de finale tegen Accent Capelle kregen de jongens het heel lastig, maar door een goed woordje van meneer Meerhoff en meneer Boddeke, sleepten zij met 2-0 de hoofdprijs in de wacht!
Op naar Utrecht voor het landelijke toernooi op vrijdag 7 juni aanstaande!

voetbal 1a voetbal 3a

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter