School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
29-04-2014
Vanmiddag is in het gebouw van SG W.J. Bladergroen brand uitgebroken. Vanwege de meivakantie waren op het moment van de brand geen leerlingen of medewerkers in het pand aanwezig. Aan het einde van de middag is het sein 'brand meester' gegeven.

De brand heeft zich beperkt tot een aantal lokalen van SG W.J. Bladergroen. Politie en brandweer doen onderzoek naar de oorzaak. Wat de uiteindelijke brand-, rook- en waterschade is en wat de gevolgen zijn voor de rest van het schoolgebouw, is nog niet vastgesteld. Ook is nog niet bekend welke herstelwerkzaamheden plaats zullen vinden.

Uit voorzorg zoeken wij tijdelijk elders op de scholen van de PSG vervangende lesruimte. Naar verwachting krijgen de leerlingen van SG W.J. Bladergroen de hele volgende schoolweek (van dinsdag t/m vrijdag) les in het gebouw van SG Nelson Mandela. Leerlingen en ouders ontvangen in de loop van deze week meer informatie.

Op dinsdagochtend 6 mei worden leerlingen van Bladergroen verwacht in de aula van SG Nelson Mandela. Tijdens deze bijeenkomst worden zij geïnformeerd over de voortgang van het onderwijs.


Informatiebijeenkomst voor leerlingen van SG W.J. Bladergroen
Datum: 6 mei 2014
Locatie: Schoolgebouw SG Nelson Mandela
Flevostraat 247
1442 PX Purmerend

  • Medewerkers om 8:45 in de docentenkamer op SG Nelson Mandela.
  • 10:00 uur ISK, 1e en 2e klassen in de aula van SG Nelson Mandela.
  • 10:30 uur 3e en 4e jaars en AKA klassen in de aula van SG Nelson Mandela.
  • Leerlingen die stage lopen gaan dinsdag 6 mei gewoon naar hun stagebedrijf. Zij worden geinformeerd over het verdere verloop van hun 'schooldagen'.
 
Ouders met vragen kunnen voor informatie om 10:30 uur terecht in de aula van SG Nelson Mandela. De leerlingen van SG Nelson Mandela zijn op deze dag roostervrij.
 
De lessen op dinsdag 6 mei eindigen voor alle leerlingen van SG W.J. Bladergroen om 13:00 uur.

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter