School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
14-04-2015

Op woensdag g  8 april 2015 werd het schoolgebouw de hele dag wakker geschud  door een hoop tromgeroffel. De twee  VMBO- 2 klassen en de drie ISK klassen deden mee met  een  Djembé workshop . De workshop werd georganiseerd door het enthousiaste ‘’Drum 4 Fun’’ team.  Nadat het klaslokaal was omgetoverd in Afrikaanse sferen, om bij binnenkomst alvast in de goede sfeer te komen, werd er  gestart.  De mooie decoratie en het enthousiasme van de instructeurs droegen er toe bij, dat het een geweldig “ feestje”  werd.  De leerlingen genoten met volle teugen en je zag veel muzikaal talent boven komen drijven.  Veel blije gezichten dus. Het was een onvergetelijke en geslaagde dag!!!!

Klik hier en kijk en luister mee!

2014-2015 Djembé fotocollageMeer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter