School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
08-09-2015

Een bericht van RTV-Purmerend:


zaterdag 05 sep. 2015 12.00 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 05 sep. 12.05 uur | auteur: Evert Ruis - Fotograaf
 
150904 afscheid Han-2150904 afscheid Han-1Na bijna 42 jaar werken in het onderwijs is Han Cozijn op 31 augustus aan het genieten van zijn welverdiend pensioen.

Han werkte vanaf maart 1974 in Purmerend als docent lichamelijke opvoeding bij de basisscholen. Na een blessure in april 1989 ging Han aan de slag als technisch assistent bij VSO/MLK De Schakel de laatste 11 jaar werkte hij als docent en stagebegeleider van de afdeling praktijkonderwijs in de kantine van W.J.Bladergroen.

Han werd, met zijn vrouw, door zijn directrice van huis opgehaald met een echte Cadillac.  Op de school was een afscheidsreceptie voor hem georganiseerd waar velen hem de hand kwamen schudden. Tijdens zijn dankwoord  overhandigde Han als grote verrassing aan zijn opvolger de ook dit jaar weer door hem verdiende schaal voor gezonde schoolkantine met een waardering van 86% gezonde producten.

Foto’s: Rob Cozijn

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter