School voor praktijkonderwijs, vmbo-lwoo en internationale schakelklas
22-12-2017

Het was weer een sfeervol geheel op 21 december! De rendieren die vorig jaar nog alleen van de partij waren bij de feestelijkheden, werden deze keer gekoppeld aan een heuse arreslee! De aula was omgetoverd in een gezellig geheel van gekleurde lichtjes, ballonnen en prachtige kerstversiering. De kinderchampagne vloeide, de DJ zorgde voor de muziek. Er werd gedanst, gelachen, gedronken en gesmuld van hapjes en er was een 'tattoo'hoek'. Trotse winnaars van de bekers voor best geklede leerlingen van het jaar en geheel onverwacht kwam de Kerstman langs: de echte!! Fijne feestdagen allemaal! 

Wintergala 2017


Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

Dit is Bladergroen!

Vmbo-onderbouw
Speciale kleine klassen voor leerlingen met leerweg ondersteuning (lwoo) of sociaal-emotionele ondersteuning. Leerwegen: basisberoeps (BB), kaderberoeps (KB) en mavo. De meeste leerlingen gaan na 2 jaar naar SG. Gerrit Rietveld (bovenbouw vmbo).

Praktijkonderwijs

Vijfjarige opleiding voor leerlingen waarvoor het vmbo niet haalbaar is. Praktisch onderwijs (doe-onderwijs) dat opleidt voor de uitvoering van eenvoudige werkzaamheden op de arbeidsmarkt.

Internationale Schakelklas
Onderwijs voor nieuwkomers met extra lessen Nederlands, ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs.

Bladergroen op Twitter