School voor praktijkonderwijs, VMBO-LWOO en Internationale Schakelklas

Duits

Heb je kader of TL dan krijg je 2 uur in de week Duits. Bij Duits leren we naast de taal veel over Duitsland. De methode die we gebruiken heet TrabiTour. Trabi is de afkorting van Trabant, dit is een kleine auto die ze lang geleden in Oost-Duitsland maakten. Bij Duits leren we verschillende soorten dingen die handig zijn om je in Duitsland verstaanbaar te maken. Je leert om te zeggen hoe je heet en waar je woont. Je leert tellen of hoe je eten in een restaurant moet bestellen.

WJB FELICITEERT ALLE GESLAAGDE VMBO LEERLINGEN

WJB FELICITEERT ALLE GESLAAGDE VMBO LEERLINGEN

Schooljaar 19/20 is het eerste schooljaar waarop SG W.J. Bladergroen een examengroep VMBO B/K heeft. Alle leerlingen volgen het profiel Dienstverlening en Producten.

Van de 14 kandidaten zijn er 10 geslaagd op basis niveau en 4 op kaderniveau.

Het slagingspercentage komt hiermee op 100%.

Alle leerlingen gefeliciteerd met het behalen van je diploma🎉!

Welkom bij SG W.J. Bladergroen!

Ons motto is: Doen wat werkt!

Onze missie: Op onze school gaan we uit van verschillende kwaliteiten en capaciteiten van de leerlingen. Door het onderwijsaanbod hierop af te stemmen, komt de leerling zo goed mogelijk tot zijn recht. SG W.J. Bladergroen is er speciaal voor leerlingen in de regio Waterland die (soms tijdelijk) extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Wij bieden aangepast onderwijs, met extra zorg en aandacht.

Alle leerlingen hebben een (zorg)indicatie.

Jullie zijn hier welkom!

VMBO - LWOO

PRAKTIJKONDERWIJS

INTERNATIONALE SCHAKELKLAS