School voor praktijkonderwijs, VMBO-LWOO en Internationale Schakelklas

PTO

Wekelijks hebben onze eerste jaars VMBO leerlingen een blokuur PTO (persoonlijk talent ontwikkeling).

Door middel van eigen keuzes kunnen de leerlingen dit schooljaar kennis maken met kunst, sport, media en drama. Heel mooi om te zien hoe de kinderen genieten als ze merken dat ze kunnen schilderen als Rembrandt, kunnen voetballen als Messi, kunnen vloggen als Enzo en kunnen toneel spelen als Chantal Janzen.

We hopen volgend schooljaar ook activiteiten als dansen, muziek en fotografie aan de leerlingen aan te kunnen bieden zodat er voor een ieder wat wils is.

Kortom , wekelijks een feestje voor onze eerste jaars leerlingen waar zij altijd weer erg naar uit kijken.

De leerlingen worden tijdens PTO begeleidt door een zeer enthousiast team bestaande uit: Rowin Wever, Niels Zwirs, Patricia Slotboom en Peter Uiterwijk (PTO coördinator vmbo WJB)

WJB FELICITEERT ALLE GESLAAGDE VMBO LEERLINGEN

WJB FELICITEERT ALLE GESLAAGDE VMBO LEERLINGEN

Schooljaar 19/20 is het eerste schooljaar waarop SG W.J. Bladergroen een examengroep VMBO B/K heeft. Alle leerlingen volgen het profiel Dienstverlening en Producten.

Van de 14 kandidaten zijn er 10 geslaagd op basis niveau en 4 op kaderniveau.

Het slagingspercentage komt hiermee op 100%.

Alle leerlingen gefeliciteerd met het behalen van je diploma🎉!

Welkom bij SG W.J. Bladergroen!

Ons motto is: Doen wat werkt!

Onze missie: Op onze school gaan we uit van verschillende kwaliteiten en capaciteiten van de leerlingen. Door het onderwijsaanbod hierop af te stemmen, komt de leerling zo goed mogelijk tot zijn recht. SG W.J. Bladergroen is er speciaal voor leerlingen in de regio Waterland die (soms tijdelijk) extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Wij bieden aangepast onderwijs, met extra zorg en aandacht.

Alle leerlingen hebben een (zorg)indicatie.

Jullie zijn hier welkom!

VMBO - LWOO

PRAKTIJKONDERWIJS

INTERNATIONALE SCHAKELKLAS